آشنایی و خرید چسب های ساختمانی
در این مقاله از هایپرچسب درباره آشنایی و خرید چسب های ساختمانی چسب متریالی غیرفلزی است که امکان اتصال دائمی دو سطح بر روی یکدیگر را فراهم می کند و انواع متنوعی دارد که در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. چسب ساختمانی یکی از انواع چسب است که در صنعت ساخت و ساز کاربرد دارد و با تولید شدن آن این صنعت دچار تحول بسیار وسیعی شده است. اگر می خواهید با چسب ساختمانی و انوع آن بیشتر آشنا شوید با ما همراه باشید ، هایپر چسب ارائه دهنده برترین چسب های ساختمانی در بازار
همچنین در نظر داشته باشید برای خرید چسب ساختمانی از هایپرچسب میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .
چسب ساختمانی چیست
در گذشته انسان ها به خاطر ماندگاری طولانی نقاشی های خود در برابر رطوبت غارها، از ترکیب چند گیاه مانند صمغ و خشخاش چسب طبیعی می ساختند و آن را در رنگ خود ترکیب می کردند.
هنرمندان یونانی هم برای برای چسباندن کاشی بر روی دیوارها، حمام و سرویس بهداشتی از چسب استفاده می کردند.بعد از سال 1930 با پیشرفت صنایع شیمیایی و پلاستیک، طیف وسیعی از مواد مصنوعی از جمله چسب های رزین، پلاستیک و سنتزی ساخته و توسعه پیدا کردند و در اواخر سال 50 میلادی برای استفاده مردم وارد بازار شدند.
استفاده از چسب های ساختمانی مزایای بسیار زیادی دارند از جمله توانایی اتصال مواد و سطوح مختلف به یک دیگر، توزیع وزن در اتصالات، هزینه کم تر نسبت به اقدامات دیگر و انعطاف پذیری بیشتر است.
چسب ساختمانی
با استفاده از چسب در مصالح ساختمانی می توانید انواع مصالح مختلف مانند بتن، چوب، شیشه، سرامیک و… به یک دیگر متصل کنید.
اتصال با چسب ساختمانی بهترین روش برای مونتاژ سطوح بزرگ تر است.
چسب های ساختمانی نسبت به روش های دیگر مانند جوشکاری یا پرچ کردن کارایی راحتتری دارند.
برای ساخت ساندویچ پانل ها، پنچره های دو جداره و تخته های کامپوزیت بهترین روش استفاده از چسب مصالح ساختمانی است.
استفاده از چسب ساختمانی به خاطر انعطاف پذیری بالایی که نسبت به مصالح دیگر دارد باعث به وجود آمدن سطوح یک دست، زیبا و انعطاف پذیر می شود.
برای استفاده از پرچ و پیچ نیازمند به ابزار های دیگر مانند دریل است در حالی که برای استفاده از چسب ساختمانی نانو نیاز به هیچ گونه ابزار اضافی نخواهید داشت.
افزایش مقاومت مکانیکی
هزینه ی کمتر انواع چسب ساختمانی
محافظ قوی در برابر خوردگی
نفود ناپذیری در برابر آب
چسب های ساختمانی ؛ معایب
هموار و تمیز نبودن سطح اتصال
نیاز به نیروی انسانی متخصص
مقاومت پایین در بعضی از چسب ها در برابر حرارت
زمان زیاد در خشک شدن و سخت شدن چسب های ساختمانی
مقاومت پایین در برابر تغییرات آب و هوایی
آشنایی و خرید چسب های ساختمانی
چسب های ساختمانی انواع مختلفی دارند مانند چسب کاشی، چسب بتن، چسب عایق بندی استخر و… که در ادامه به آنها می پردازیم.
چسب ساختمانی ؛ چسب کاشی
همان طور که از نام آن پیداست این نوع چسب برای چسباندن کاشی و سرامیک در کف و دیوار ها استفاده می شود. کاشی و سرامیک از انواع مختلفی ساخته شده اند و به همان مقدار چسب های کاشی هم انواع مختلفی دارند که برای کاشی کاری کف و دیوار ها استفاده می شود، به طور کلی چسب کاشی به دو نوع چسب کاشی پودری و چسب کاشی خمیری تقسیم می شوند.
چسب کاشی خمیری، چسبی است که نیاز به ترکیب شدن با ماده خاصی ندارد و می توان به راحتی در نصب کاشی های کوچک از آن استفاده کرد.
چسب کاشی پودری، چسبی است که باید با آب ترکیب شود تا به دوغاب تبدیل شود و می توان از آن برای نصب انواع کاشی و سنگ به دلیل چسبندگی بالا استفاده کرد.
چسب ساختمانی ؛ چسب بتن
چسب بتن یکی از پر کابرد ترین چسب ها در صنعت ساختمان سازی است. استفاده این نوع چسب باعث افزایش مقاومت بتن، جلوگیری از ترک بتن، افزایش خواص شیمیایی و مکانیکی و… می شود، چسب بتن به دو دسته کلی اپوکسی و لاتکس تقسیم می شوند.
رنگ چسب لاتکس شیری رنگ است و از کوپلیمر محلول در آب ساخته می شود، ترکیب چسب لاتکس با سیمان پرتلند و ماسه باعث به دست آمدن ماده ای مقاوم در برابر آب، مواد شیمیایی و سایندگی می شود که مناسب چسباندن سنگ های تزئینی و سرامیک است.
چسب ابوکسی از دو جز اولیه رزین و سخت کننده ها ساخته می شوند که برای چسباندم بتن به بافت قدیمی از این نوع چسب استفاده می شود.
چسب ساختمانی ؛ چسب کاغذ دیواری
کاغد دیواری امروزه برای زیباسازی دکوراسیون داخلی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و از انواع مختلفی تشکیل شده است و برای نصب آن ها باید از چسب کاغذ دیواری استفاده کنیم.
چسب کاغذ دیواری از نشاسته اصلاح شده یا متیل سلولز ساخته می شود. این نوع چسب انواع مختلفی مانند چسب کاغذ دیواری با قابلیت آب سرد، چسب های همه منظوره کاغذ دیواری، چسب کاغذ دیواری پوستری، چسب های مایع و یا آماده مصرف و چسب کاغد دیواری با چسبندگی زیلد ساخته شده است.
چسب در مصالح ساختمانی ؛ چسب کاشت میلگرد
چسب کاشت میلگرد ماده ای است که بر پایه رزین اپوکس، پلی استر و ونیل استر ساخته می شود، استفاده از این نوع سقف باعث افزایش مقاومت مکانیکی میلگرد می شود و برای کاشت میله های فولادیو نصب ورقه های فولادی مناسب هستند.
این نوع چسب از انواع مختلفی ساخته شده است که از جمله آن ها چسب کاشت میلگرد کپسولی، چسب کاشت میلگرد حجمی و چسب کاشت میلگرد کارتریجی می باشد.
کاربرد چسب میلگرد در صنعت ساختمان سازی
کاشت میلگرد جهت مقاوم سازی و بهسازی سازه بتنی
کاشت میلگرد، انکربولت و… در بتن جهت برطرف نمودن خطای طراحی و اجرای سازه
اتصال مقاطع فولادی یا پلیت به بتن، سنگ و سایر مطالح ساختمانی
نصب و ثابت سازی ماشین آلات مکانیکی روی کف بتنی
خرید چسب ساختمانی
فروشگاه اینترنتی و آنلاین هایپرچسب با سال ها تجربه در زمینه فروش برترین چسب های ساختمانی در حال خدمت رسانی به هم میهن های عزیز کشورمان هستیم ، شما میتوانید سفارش خود را بصورت آنلاین ثبت کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید .