مقاله

ساده ترین روش پولیش خودرو

ساده ترین روش پولیش خودرو

ساده ترین روش پولیش خودرو

دراین مقاله از هایپرچسب درباره ساده ترین روش پولیش خودرو سعی کرده ایم به تمامی سوالات شما پاسخ دهیم و ساده ترین روش را به شما معرفی کنیم ، پس همراه با هایپرچسب تا انتهای مقاله باشید ، گاهی اوقات گرد و ‌غبار و خاک معلق در هوا هستند که ما ‌را مجبور به پولیش زدن می‌کنند؛ همچنین برخورد خودرو با سرعت بالا به این ذرات، باعث ایجاد خطوط ریزی بر روی بدنه می گردد. این خطوط باعث شکسته شدن نور و مات دیده شدن رنگ خودرو می‌گردند.

سوختگی ناشی از نور آفتاب یا آتش نیز ما را به سمت پولیش سوق می‌دهد. استفاده از شوینده‌های نامناسب برای شستشوی اتومبیل، فضولات پرندگان و باران اسیدی ‌نیز می‌توانند لکه‌هایی بر روی خودرو ایجاد کنند. پولیش اتومبیل به راحتی می‌تواند این لکه‌ها را پاک می‌کند.

همچنین برای خرید پولیش خودرو از هایپر چسب میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

انواع مواد پولیش خودرو

پولیش‌ها در 5 نوع زبر، نرم، تک مرحله‌ای، پولیش واکس و واکس عرضه می‌شوند. در واقع پولیش‌ها از نوع لایه برداری (CUT) شروع شده و تا واکس‌هایی که باعث ایجاد لایه روی سطح می‌شوند، ادامه دارند.

بنابراین لازم است شما قبل از انجام پولیش هدف خود را بدانید. ممکن است مقصود شما رفع یک خراش عمیق باشد یا تنها قصد برطرف کردن خراش‌های جزئی بر روی بدنه خودرو را داشته باشید و یا شاید تنها هدف شما این باشد که درخشندگی خودرو خود را بیشتر کنید.

همچنین پولیش‌ها دو آیتم کات و گلس دارند. هر چقدر فاکتور کات بیشتر باشد پولیش از خاصیت لایه برداری بیشتری برخوردار است و هر چقدر فاکتور گلس زیاد باشد، براقیت و درخشندگی بیشتری ایجاد می‌شود.

پوليش زبر:

خاصیت لایه برداری در پولیش زبر بسیار بالا است؛ به طوري که قدرت سايندگي آن با نرم‌ترين سنباده ۱۲۰۰ مقايسه مي‌شود. با استفاده از اين پوليش خراش‌هاي عميق به راحتي از بين مي‌روند. البته به دلیل زبری بالای پولیش، سطح پولیش شده به صورت مات در می‌آید که نیاز به پرداخت با پولیش نرم دارد.

پس توجه داشته باشيد که پوليش زبر به تنهايي قابل استفاده نمي‌باشد و مکمل آن پوليش نرم است. مصرف مکرر و بيش از حد پوليش زبر اتومبیل، مي‌تواند باعث ناپايدار کردن و در نهایت از بین بردن رنگ اتومبيل شود.

از پولیش زبر به‌ هیچ‌ عنوان نباید برای خطوط سطحی استفاده کرد. زیرا به دلیل زبری، مانند یک سنباده عمل می‌کند و به رنگ آسیب می‌رساند. برای تشخیص خطوط عمیق، ناخن خود را روی خطوط قرار دهید. اگر ناخن شما به سطح آهن رسید آن خطوط عمیق بوده در غیر این ‌صورت خطوط سطحی هستند.

پولیش زبر در برطرف کردن ماتی چراغ خودرو نیز مفید است. اگر چراغ خودرو شما مات شده است و قصد خرید چراغ ندارید، می‌توانید از پولیش زبر برای شفاف کردن طلق چراغ نیز استفاده کنید.

پوليش نرم:

اين پوليش داراي خاصيت سايندگي بسيار ظريفي بوده و برای از بین بردن خطوط سطحی استفاده می‌شود. اگر سطح رنگ خیلی آسیب جدی ندیده باشد و سطحی باشد، این پولیش گزینه مناسبی برای استفاده است.

پولیش نرم بدون آن که آسیبی به سایر نقاط رنگ بدنه برساند، خط‌و‌ط قسمت مورد نظر را برطرف می‌کند. از این پولیش می‌توان به صورت موضعی در قسمتی از سطح بدنه خودرو و یا در تمام سطوح استفاده کرد. همچنين اين پوليش جهت تميز کردن لکه‌هاي محيطي مانند قير، شيره درختان و… که به راحتي از روي بدنه خودرو پاک نمي‌شوند، استفاده مي‌شود.

پولیش نرم، ماتی رنگ را نیز از بین می‌برد. با توجه به دو خاصیت سایندگی و براق‌کنندگی که دارد گرد و غبار روی رنگ را از بین برده و رنگ را براق می‌کند.

پوليش تک مرحله:

پوليش متوسط یا تک مرحله‌ای خودرو، در حقيقت يک نوع پوليش با خاصیت لایه برداری کم تا متوسط و خاصیت براق کنندگی متوسط تا زیاد است. این پولیش علاوه بر حذف آسیب‌های سطحی، بدنه خودرو را براق‌تر می‌کند.

پولیش واکس:

این پولیش در واقع یک نوع مخلوط با واکس می‌باشد که به وسیله آن می‌توان بدنه خودرو را براق‌تر کرد. در واقع این نوع پولیش خصوصیات پولیش نرم را دارد.

واکس:

با وجود این که واکس در گروه پوليش‌ها قرار ندارد، اما در مواردي که سطح رنگ خودرو صاف بوده و دارای موج و خراش نباشد، قابل استفاده است. در اين صورت واکس با قرار دادن لايه‌اي از چربي مخصوص، موجب درخشندگی بیشتر خودرو می‌گردد.

توجه داشته باشيد که يک واکس خالص به هيچ عنوان خاصيت خش برداري و پرداخت کاري را ندارد. براقیت ایجاد شده به وسیله واکس، به واسطه جا ماندن چربی‌های مخصوص بوده که البته موقت و مقطعی است.

پد پولیش:

پدهای پولیش خودرو اغلب از جنس فوم و پوست بره هستند. اکثر کسانی که با دستگاه پولیش‌کاری می‌کنند، از پدهای فومی استفاده می کنند. پدها نیز همانند پولیش‌ها انواع نرم و زبر دارند.

در بین پدها، پد پوست بره بهترین نوع برای از بین بردن خط‌ و‌ خش‌های ایجاد شده بر روی رنگ ‌است. این پد بسیار نرم بوده و آسیبی به رنگ نمی‌رساند.

انواع دستگاه‌های مخصوص پولیش کردن خودرو

پولیش کردن به دو روش دستی و دستگاهی انجام می‌شود. در روش پولیش با دستگاه، دستگاه‌های پولیشکاری از نظر نوع چرخش و دوران به ۳ دسته تقسیم می شود :

دستگاه پولیش روتاری (Rotary):

نحوه گردش پایه پد این دستگاه، حول نقطه مرکز است که مانند دستگاه فرز کار می‌کند. با این تفاوت که به دلیل داشتن دیمر، می‌توان سرعت دستگاه را تغییر داد.

این دستگاه به دلیل تمرکز چرخش در یک ناحیه، موجب گرم شدن سریع سطح می‌شود و سرعت لایه برداری با آن بالا می‌باشد؛ به همین دلیل در صورت نگه داشتن بیش از حد دستگاه در یک نقطه، سطح رنگ به شدت آسیب می‌بیند.

دستگاه پولیش اوربیتال (Orbital):

کار این دستگاه به صورت حرکت پایه پد به شکل اوربیتالی و به صورت لرزشی است. با استفاده از این دستگاه لایه برداری بسیار کمی انجام می شود.

دستگاه پولیش دی ای (Dual Action):

این دستگاه‌ها جدیدترین نسل دستگاه‌های پولیش می‌باشند که ترکیبی از دو حرکت چرخشی و اوربیتالی را به وجود می‌آورند.

وسایل مورد نیاز برای پولیش خودرو

به طور کلی برای پولیش خودرو، چه به صورت دستی و چه به صورت دستگاهی لازم است تا موارد زیر را تهیه کنید:

پارچه لطیف و نرم
پد فوم پولیش (بسته به نوع خط و خش بدنه سایز فوم را انتخاب نمایید)
خمیر براق کننده (اختیاری)
مایع پولیش کاری
دستگاه پولیش (اختیاری)
واکس پولیش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× هشت = 48